2015. február 16., hétfő

Apró képek egy konyhába

Szép Estét Mindenkinek!

Az elmúlt két hét igen izgalmasan telt számomra, mert ismét kaptam egy kihívást jelentő felkérést egy kedves ismerősömtől. Történetesen megrendelt néhány 3D-s mini képet a konyhájába, miután látta, korábban miket készítettem. Ő egyébként rendelt már tőlem évekkel ezelőtt egy ékszertartó babácskát, és most a konyháját szeretné színesebbé tenni ilyen apróságokkal. Szeretem az ilyen fajta kihívásokat, mert nem csak úgy készítek valamit - bár azt is szeretem -, hanem Neki készítem, így mindig ráhangolódom a felkérő személyére, hogy teljes mértékben passzoljon hozzá az, amire vágyik.
Így hát, ráhangolódtam, és azon nyomban megjelentek a képek lelki szemeim előtt. Rögtön le is rajzolgattam a vázlatokat, majd nekifogtam a készítés stratégiájának kidolgozásához. Mert ugye ki gondolná, hogy olyan is kell. Pedig kell, főleg ha nem akarjuk a sütőt 10-szer több alkalommal beizzítani, mint amennyi ténylegesen szükséges.

Kaptam képeket is a konyha-étkezőről, ahová majd a képek a falra kerülnek. A teret leginkább a sötétbarna, a mogyoróbarna és a vajszín uralja. No gondoltam, vigyünk egy kis színt ebbe az igen homogén világba: így döntöttem a piros, zöld és sötétbarna keretek mellet, amik majd jól fognak látszani a vajszínű falon. Viszont témaként mindenképpen valami konyhához, főzéshez kapcsolódót kellett választanom, ezért leginkább gyümölcsöket készítettem, méghozzá képenként az évszakoknak megfelelően összeállítva. Mind a négy évszaknak készült egy-egy jelenet. Viszont, mivel 6 db képről van szó, a két utolsó barna keretes képen más témát jelenítettem meg: nagy kedvenceimet, vagyis teás-kávés jeleneteket.

De nem is sorolom tovább, inkább jöjjenek a képek:

Együtt

Tavasz

Nyár
Ősz
 
Tél

Teázós

Kávézós

Az apró részleteket pedig ebben a galériában tudod megnézni: http://livimini.wix.com/liviminisworld#!mini-3d-kpek---mini-3d-pictures/cbng.

További szép estét kívánok! :)

5 megjegyzés: