2013. május 21., kedd

3. minis találkozó... de mostmár tényleg!

Üdv Mindenkinek!

Immár 2 és fél hónapja nem "szólaltam" meg itt. Hát, nem vagyok az a tipikus blogger... :)
Viszont most ismét itt ülök és ütöm a billentyűket, nem ok nélkül: végre harmadszorra összejönni látszik a 3. minis találkozónk (ugye már kétszer nekifutottunk - lásd itt: http://liviminivilaga.blogspot.hu/2012/11/3-minis-talalkozo.html).
Szóval, 2013. június 2.-án Őrbottyánban Bodzás Bözsééknél kb. de. 10 órától szeretettel várunk mindenkit, aki szeret minizni vagy érdekel a miniatűr világ. Egy kérésem van csupán: aki jönni szeretne és még nem ismerjük egymás semmilyen módon, jelezze szándékát nálam egy rövid e-mailben (livimini@gmail.com). Az odajutással kapcsolatos infókért szintén engem nyaggassatok.
Reményeink szerint igen jó bulinak nézünk elébe, mert hát, ünnepelünk is. :)

- o -

Egy kis adalékot azért még hozzáteszek más témában.
Még március elején kitettem egy pályázati felhívást az idei Magyar Kézművesség kiállításra, amire aztán nekem is sikerült elkészülnöm az alkotásommal. Mindkét kategóriába (1. Szent István és kora, 2. téma nélküli) adtam be munkákat és be is kerültek. Ugyan a megnyitó ünnepségen nem voltam jelen, de idén biztosan még csodálatosabb lehetett fent a patinás Széchenyi Könyvtár Corvina termében. A kiállítás utolsó napján (júni. 1.) fogom csak megnézni a tárlatot.

Íme egy-egy kép róluk:

a téma nélküli kategóriába a Bódék címűt adtam be,


a Szent István és kora kategóriába beadottból csak egy pici részletet tudok megmutatni, mert még nem fotóztam le egyben...



a többit gondoljátok hozzá ;)

Hamarosan, amint visszakaptam, készítek róla több képet és fel lesznek majd ide töltve.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz!!! Akartam is kérdezni ma, hogy miket készítettél. Nem tudtam, hogy téma nélküli munkával is lehet pályázni. A Szt.István dologhoz meg sajna nem volt ötletem.
    Gyönyörű a korona, kíváncsi vagyok a többi darabra is!
    A "Bódék" tényleg csúcs szuper!!!

    VálaszTörlés
  2. Ma végre visszakaptam a "gyermekeimet", bár a koronás műről még nem tudok képeket prezentálni, mivel még mindig nem volt időm s alkalmam lefotózni. De hamarosan pótolom ezt a hiányosságot. :)

    VálaszTörlés