2013. június 21., péntek

3. minis találkozó beszámoló + búcsú

Már 20 nap eltelt a 3. minis találkozónk óta, és kérdezhetitek,  ugyan, mire vártam ennyi ideig, hogy beszámoljak róla és föltegyem a fotókat. Nem könnyű a válasz, de ezt majd a végén. Most inkább lássuk a képeket.
Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és a legutóbbihoz hasonlóan családias hangulatban, szerető vendéglátásban töltöttük el együtt azt a 4-5 órát Bözséék rezidenciáján. Ezek a pillanatok felejthetetlenek maradnak mindannyiónk számára, ebben biztos vagyok.

Elébb a "szakmai konzultációt" tartottuk meg Bözse műhelykuckójában...


... majd jött a MEGLEPETÉS!, amit Andi készített az ünnepeltnek (Bözse), annak alkalmából, hogy nemrég sikerült elnyernie a nemzetközi művész címet.




Közben Ricsi, a házigazda szakáccsá avanzsálva szorgalmasan forgatta a húsokat a grillen...


... és hamarosan terült-terült az asztalka, minden jóval, mi szem-szájnak ingere.


Köszönjük szépen Bözsééknek a szíves vendéglátást és mindannyiótoknak, hogy eljöttetek.


Végül, hogy miért is vártam: jelen pillanatban hatalmas ürességet érzek magamban, ezért leginkább semmi iránt nem érzek érdeklődést, vágyat. Nem hogy alkotni, gondolkodni sincs kedvem, erőm.
Az üresedés azt is hozza magával, hogy döntéseket kell hozzak. Selejtezek, pakolgatok  magamban. Végül arra jutottam, hogy hamarosan (pár napon belül) bezárom ezt a blogot, mert már nem érdekel. Azt nem tudom, hogy nyitok-e másikat valaha is. Más változások is lesznek hamarosan, de mindent csak sorjában. Még az sem biztos, hogy továbbra is foglalkozom a miniatűrözéssel. Majd idővel ez is kiderül. Minden folyamatosan változik. Persze, aki akar vagy akinek kell, az továbbra is el fog tudni érni ilyen-olyan úton.




Ég áldjon benneteket!

6 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy nem folytatod tovább. Remélem, hogy valamilyen más formában azért még képviselsz bennünket a neten. Elvégre te vagy a mi tiszteletbeli menedzserünk.

    VálaszTörlés
  2. Ez így is van és lesz is, csak most időre van szükségem. Le kell tisztuljanak körülöttem a dolgok. Amúgy meg továbbra is tartjuk a kapcsolatot, csak más formában. :)

    VálaszTörlés
  3. Mucha suerte en tu nueva etapa de la vida!!!
    Besos.

    VálaszTörlés
  4. Ó, sajnálom... Remélem, ez csak "alkotói válság", és nem azért van, mert történt Veled valami nagyon rossz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne sajnáld, Meli! Nincs alkotói válságom, rossz dolog sem történt velem, csak lezártam egy életszakaszt. Mondjuk úgy, "feljebb" lépek egy osztállyal. Azért, kapcsolatban maradunk, mert még mindig fontos számomra a mini világ, csak most valami más jön. :)

      Törlés