2013. szeptember 22., vasárnap

Új ékszerek folyt.-köv....

 Íme itt vannak azok, amiket az előző bejegyzésben ígértem, hogy ma végre megmutatok. Az első 5 képen látható apróságokat ajándékba készítettem két egykori osztálytársnőmnek (tegnap volt a 20. évfordulós érettségi találkozónk). A torta-medált gazdájának tortacsodái ihlették (meg néhány képet gyűjtögettem a netről és ez itt teljesen egyedi tervezés), a fülbevalónál az volt az irányvonal, hogy passzoljon a viselőjéhez, mivel tudom, hogy ő szeret pirosat hordani, és pici babája van, így lett a fülbevaló piros és bedugós (hogy ki ne rántsa a füléből a pici).

Ilyenek lettek:






A narancsos joghurttorta szettet pedig magamnak készítettem, amit szintén tegnap viseltem a fent említett eseményen. Így le is teszteltem, hogy egyben marad-e több km-es biciklizés, vonatozás stb. közepette. Mondhatom, kiállta a próbát... még egyben van. :)





Ahhoz, hogy elkezdtem ékszer formába önteni a mini világot, hozzá tartozik az a kicsit furcsa helyzet, hogy én magam már évek óta (kb. 9 éve) nem hordtam semmilyen ékszert, pláne nem fülbevalót. Sőt már-már úgy tűnt, hogy a jobb fülemen lévő lyuk be is forrt. S most, hogy ennyire belelkesedtem, bevillant, hátha mégsem forrt be, és láss csodát, tényleg nem forrt be. Így most már magam lehetek a "próbababa" és tesztalany... ezentúl fogok ékszereket hordani, az biztos. :)

11 megjegyzés:

  1. Gondolom, aki nem kapott, sárgult az irigységtől! :) Nagyon jók lettek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem... szó sincs irigységről. Diszkréten kezeltem a dolgokat, de örültek neki nagyon. :)

      Törlés
  2. Juj, de szuperek! Biztos nagy volt az öröm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon örültek nekik, ez számomra is nagy örömöt jelentett. Hamarosan írok és kifejtem bővebben az eseményeket.

      Törlés
  3. Livi! Ezek mesésen szépek :-) El vagyok ájulva!!!! Minden elismerésem.

    VálaszTörlés
  4. Your orange cake looks so realistic! I really like it :)
    Twój torcik z galaretką i pomarańczami wygląda super. Kolczyki są naprawdę śliczne :)

    VálaszTörlés
  5. Piroska, Lady Fanaberia! Köszönöm, thanks a lot! :)

    VálaszTörlés
  6. Remek ékszerek! Itthon talán még kuriózum :) A "hímzett" torta csuda jó lett!!!
    Gratula: Anda
    u.i:(a fejléced, vagy a hozzávaló scrapbook cuccok honnan vannak? Imádom a vintage dolgokat és a blogra mindig ráfér egy kis csinosítás :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Andi! A fejlécet már nem tudom, honnan szereztem, de scrapbookos háttereket, elemeket stb. folyamatosan töltök le innen: http://farfarhill.blogspot.hu/ (itt a blogon kicsit lejjebb jobbra a "mindenféle kedvencek" között megtalálod). De sok helyről töltöttem már le freebee-ket, csak azoknak már nem tudom a nevüket konkrétan. A múltkor keresgéltem kimondottan Neked egy antik nagyító után, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Ha találok, majd átküldöm. :)

    VálaszTörlés
  8. Köszi az infót. (a farfarhill nekem is megvan). A nagyító remek ötlet, örülök, ha találsz egyet :)

    VálaszTörlés
  9. Livi napok óta nincsenek meg a követőim és a navbar sem, csak a google oldaláról tudok belépni a blogomszerkesztő menüjébe. Nálad mi a helyzet? Köszi.

    VálaszTörlés