2013. szeptember 20., péntek

Újabb fülönfüggők

Üdv Mindenkinek!

Csak nem bírtam ki, hogy ne készítsek még néhány fülbevalót (is). Ahogy beköszöntött az ősz, aminek imádom inspiráló formáit és színeit, ismét beindult a fantáziám... azok a gyönyörű sütőtökök, dísztökök, padlizsánok... most szárad a fűszerpaprika is a tornácokra aggatva. Gondoltam egyet, és megformáztam néhány zöldséget fülbevalónak, bár ezeket most nem 1:12 méretarányban készítettem, annál kicsit nagyobban.







Még a nyáron egy kedves ismerős megajándékozott apró tengeri csigaházakkal, és lerajzolt egy szív formát, amit a csiga köré képzelt, s megkért, készítsek valamilyen medált ennek alapján. No, gondoltam, a gyurma éppen alkalmas arra, hogy belenyomjunk egy csigaházat, a többi meg majd jön közben. Hát, ilyen lett az első példány:


Ezeken kívül készült még egy tortás fülbevaló-medál szett, egy torta-medál és egy pár bedugós fülbevaló, de ezeket még nem teszem ide ki, hogy leendő gazdáiknak kellő meglepetést okozhassak, leghamarabb csak vasárnap kerülnek fel a blogra.

Addig is kellemes hétvégét mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. Látom Livi, beindult az üzlet )
    Nagyon jók lettek!!! Gratula!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Andi! Bár az az igazság, eddig még csak én indultam be (meg a fantáziám), az üzlet még várat magára. De mint tudjuk: ami késik, az nem múlik. :)

    VálaszTörlés
  3. All the vegetables that have you made is so great!
    Bardzo podobają mi się kolczyki, które zrobiłaś. Te miniaturowe warzywka są śliczne :)

    VálaszTörlés