2014. augusztus 26., kedd

Elkészült a weblapom!

Sziasztok!

Örömmel adom hírül, hogy 5 év szöszmötölés után végre elkészültem a weblapommal!!! Ez alatt a csöppnyi időtáv alatt csak kismillió hatszázezerszer változott a lap arculata és tartalma, és soha nem tudtam annyira befejezni, hogy a kisebb-nagyobb megszakítások után ne érezzem azt, hogy ez már nem én vagyok. Úgy tűnik végre megtaláltam letisztult önmagam, mert ez a verzió már hónapok óta ebben a formában van és nem sokat változtattam rajta csak az újabb fotókat töltögettem fel sorra.

Azért döntöttem egy weboldal létrehozása mellett, mert alkotásaim egyre szaporodnak, és így sokkal átláthatóbb rendszerben tudom tartani és bemutatni a róluk készült fotókat. Itt a blogon mostantól kevesebb képet fogok feltenni az újabb gyermekekről, a többit pedig mindenki kedve szerint nézze meg az új galériában. Emellett a facebook oldal (Livi Mini Világa) továbbra is él, akár csak ez a blog.

És íme egy pillanatkép az oldalról:


Hát, ilyen lett... a többit nézzétek meg magatok ezen a címen: livimini.wix.com/liviminisworld.

Azt hiszem egyelőre több oldalt, blogot, e-boltot nem fogok nyitni, éppen elég ezeket szerkeszteni és fejleszteni.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Én majdnem teljesen végignéztem még délelőtt. A Toscana-t még nem láttam, de lehet, hogy fent volt a blogodon, csak elkerülte a figyelmemet, nem tudom. Nagyon tetszik! Legszívesebben azonnal hazarohantam volna, hogy csináljak egy ugyanolyat, de sajnos nem lehetett. :) Most este meg már nem vagyok olyan tettre kész, így maradok a konyhámnál. :) Gratulálok az új honlapodhoz, majd még megnézem, ami kimaradt. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Meli! A Toscanát még nem láthattad, bár már elég régi darab. Még 7-8 éve készült, próbaképpen, mielőtt nekiálltam a falusi háznak. Ezen próbálgattam az alapanyagokat, méretarányokat stb. De sajnos 4 évvel ezelőtt a kamrában állva lepenészedett rajta minden nem kezelt szerves rész, mint pl. a rózsák, így most a szekrény tetején várja, hogy egyszer nekiálljak felújítani.
      Amúgy már tűkön ülve várjuk a fejleményeket a konyháddal kapcsolatban! Engem az a csap-megoldás lenyűgözött. :)
      Puszi

      Törlés
  2. Szuper lett Livi! Gratulálok! Rengeteg dolgot nem láttam még ezelőtt azokból, amiket feltettél.
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Andi! Igen, itt már nagyjából minden fent van, viszont a blogra csak 4 éve rakosgatom a képeket fel, így a korábbiakat ezért nem láthattad.
      Puszi

      Törlés