2015. január 29., csütörtök

Újabb országos minis találkozó

Sziasztok!

Nos, ahogy ígértem, hírt hoztam a soron következő találkozónkról.

Azt már tavaly év végén terveztük a mi kis minis csapatunkkal, hogy 2015.-ben tavasszal újra találkozunk, és ez most már úgy néz ki, meg is valósul. Méghozzá március 21.-re lett kijelölve a napja. Ez az alkalom több tekintetben is rendhagyó lesz.

Először is ezt most nem is én szerveztem, hanem Kőrös Márti (akinek a munkásságáról itt tudhatsz meg többet: http://www.korosmarta.hu/ ), aki nem csak ezt a mostani találkozót, hanem az első közös országos minis kiállításunkat is lehetővé tette, ami idén ősszel lesz megrendezve Budapesten a 4. kerületi Újpesti Polgárcentrumban, ami az Árpád út 66. alatt található.

A program tekintetében is eltérünk az eddig megszokottól, mivel a találkozót két helyszínen ejtjük meg: délelőtt 10 órakor találkozunk a már említett Polgárcentrumban, hogy egy kortárs művészek képeiből álló kiállítást megtekintsünk (aminek címe: 55 nő - 55 szín), és természetesen így a leendő kiállításunk helyszínét is. Ez után pedig Andánál folytatjuk az összejövetelt, ami ide nagyon közel található.

Mivel március még odébb van, a további részletekről fogok még írni. Amennyiben kérdésed van, érdeklődhetsz nálam a livimini@gmail.com címen, vagy Kőrös Mártinál a korosmarta
@gmail.com címen.

Szeretettel várunk mindenkit, aki kedvet érez ehhez a programhoz!
Addig is legyen itt egy kép tavaszcsalogatónak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése