2013. október 15., kedd

Újabb szettek születtek a napokban

Üdv Mindenkinek!

Úgy tűnik, még mindig a bizsuvarázs hatása alatt vagyok. :) Az elmúlt héten két fülbevaló-medál szettet készítettem: az egyik a korábbi vágódeszkás-livis fazonú, a másik egy merőben más hangulatú, inkább modernebb darab.

Íme az eredmény:










Továbbá szeretném felhívni a figyelmet az idei Betlehemi Jászol kiállításra (ez már a 20.), amit idén is az AMKA szervez, csak most egy teljesen új helyszínen, Budán az újbudai kulturális városközpont kiállítótermében a Bartók Béla úton kerül megrendezésre. Ajánlom minden alkotni vágyónak vagy a kézműves dolgokat kedvelőknek, hogy nevezzen vagy legalább is látogassa meg a kiállítást, mert minden évben nagyon színvonalas felhozatal kerekedik az ország (és határon túli) kézműves alkotók munkáiból. Én eddig még nem indultam egyik Betlehemi Jászol kiállításon sem és idén sem tervezem, sőt most úgy érzem, hogy jövőre a nyárit is kihagyom... de ezt majd akkor meglátjuk. További infó itt: http://www.amka.hu/cikkek/20.-betlehemi-jaszol-palyazat/palyazati-felhivas-a-20.-betlehemi-jaszol-palyazatra.html


További szép napot v. éjt!

3 megjegyzés:

  1. Köszi az infót Livi! A sütis tényleg modernebb és persze én süti imádó vagyok, tehát fun !

    VálaszTörlés
  2. Szia Livi! Mi újság? Rég nem írtál bejegyzést.
    Kívánok neked és a gyerekeknek Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Anda! Köszönjük a jókívánságokat és Nektek is teljenek hasonlóan boldogságosan az ünnepek! Valóban, rég nem írtam, és ahogy most állok, még egy darabig várnotok kell. :) De hamarosan itt vagyok az újdonságokkal, mert a januárom igen eseménydúsnak és pörgősnek ígérkezik.
      Puszi

      Törlés