2014. január 26., vasárnap

Kiállítás Békéscsabán

Üdv mindenkinek!

Azt ígértem az előző bejegyzésben, hogy most valami mással fogok jelentkezni.

Örömmel értesítelek benneteket, hogy néhány hónapja kaptam egy felkérést önálló kiállítás megrendezésére (ez eddigi életem első önálló kiállítása) korábbi lakóhelyemen, Békéscsabán. A kiállítás megnyitója 2014. január 31-én, pénteken, 16 órakor lesz a békéscsabai Iparosok házában. Az alábbi meghívón minden lényeges információ megtalálható, de amennyiben kérdés merül fel, érdeklődni a meghívón megadott számon vagy nálam is lehet.

Szeretettel várok minden érdeklődőt a megnyitóra és természetesen a kiállítás teljes időtartama alatt is (bár én csak a megnyitón leszek jelen)!


És íme az egyik gyermekem, aki biztosan ott lesz a kiállított darabok között:







 További szép vasárnap estét kívánok mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! Biztosan remek lesz! Képeket majd teszel fel remélem. Ott lenni sajnos nem tudok:(
    Üdv: Anda

    VálaszTörlés
  2. Természetesen készülnek fotók - majd apukámat kérem meg erre a feladatra -, és ide fel is teszek belőlük párat. Viszonylag szerény kiállítás lesz, lévén nincs olyan sok kiállítani valóm... a legtöbb gyermekem elkerült tőlem messzire. De a lényegesebbek ott lesznek. Biztosan klassz lesz, és ha már egyetlen ember eljön és megnézi, volt értelme megrendezni. :) És persze nem várom el senkitől, hogy több száz km-t megtegyen, hogy ott lehessen. Viszont most már jó néhányunknak van annyi alkotása már egyenként is, hogy idén bátran megrendezhetjük azt a közös budapesti kiállítást, amit már pedzegettünk.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, ez igazán nagy dolog :) Én messze vagyok ugyan, de a képekre kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztatást! Képeket mindenképpen teszek ide fel. :)

      Törlés