2014. április 7., hétfő

Új project + Etsy bolt

Sziasztok!

Örömmel adom hírül, hogy végre (hosszú vajúdás után) aktiváltam az Etsy boltom, így egy "gyermekem" már fel is került... apránként majd növelem a számukat. :)

Viszont közben nekiláttam egy újabb projektnek is, amit már évek óta dédelgetek gondolatban:A gipszkartonos megoldás ötletét Anda - egy kis itáliai hangulat című alkotása adta (http://hobbynagyitoalatt.blogspot.hu/2014/02/egy-kis-italiai-hangulat.html), amiért nagyon hálás vagyok neki. Évek óta tervezem, hogy épületrészleteket örökítek meg keretezett formában, és ehhez már jócskán összegyűlt egy rakatnyi inspiráló fotó. Az első egy horvátországi (Sibenik) ódon házrész lesz. Nagyon egyszerű és izgalmas a gipszkartonnal dolgozni.

Hamarosan közlök még fotókat a következő fázisokról, addig is itt van néhány kép a házunk tájáról:Hmm, csak úgy zsongnak a méhek, és amilyen illatözön áraszt el mindent!

Szép napot Mindenkinek!

3 megjegyzés:

 1. I am looking forward to seeing your progress on the framed house. It looks great so far. Your garden is so pretty...amazing color and I am sure it smells so good!
  Hugs,
  Lisa

  VálaszTörlés
 2. Már most remekül néz ki! Kíváncsian várom a folytatást! Láttam az első "fecskét" és már be is "tetszik"eltem :) és már követőm is akadt ebben :)

  VálaszTörlés
 3. Bocsánat, hogy nem reagáltam. :) Időközben el is készültem vele. Köszönöm a biztatásotokat!

  VálaszTörlés