2014. június 21., szombat

5. minis találkozó - 2014. június 29.

Üdv Mindenkinek!

Örömmel adhatok hírt arról, hogy ismét találkozunk a szokott helyen és időben, azaz Bözsénél Őrbottyánban, a mi kis minis csapatunkkal. Ez már az 5. alkalom, ahol ezúttal a ismerkedésen túl - mert reményeim szerint lesznek új arcok is - élménybeszámolót tartunk és még sok minden másról is szó lesz, no meg ünneplünk is, hiszen van egy újabb Művész a csapatban: Fanni. Remélem tartjuk ezt a tendenciát, miszerint minden év nyarán Bözsééknél egy újabb nemzetközi művészt ünneplünk (ugye tavaly éppen ő volt az  ünnepelt). :)

Szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a babaház miniatűr, vagy már maga is műveli, mert ezek a találkozók adnak helyet a hazai minisek összekapcsolódásának, tapasztalatok és hasznos tudnivalók egymás közti megosztásának. Akit érdekel az előző 4 találkánk beszámolója ide kattintva olvashat róluk.

A helyszín: Őrbottyán (a pontos címet privátban megadom annak, aki ír nekem a livimini@gmail.com címre).
Időpont: 2014. június 29. vasárnap, érkezés kb. 10 óra, távozás kb. 17 óra. Mindenki akkor jön és távozik, amikor tud v. lehetősége van rá a tömegközlekedés okán.
Közlekedés: Budapestről a Nyugati pályaudvarról minden kerek órában indul vonat, az út egy óra hossza.

Aki kedvet kapott, hogy eljöjjön, kérem, mindenképpen írjon nekem e-mailben! Köszönöm.

Csodás nyarat mindenkinek, és egy hét múlva találkozunk élő egyenesben!

S mivel éppen az aratás "hivatalos" kezdőnapján találkozunk, azaz Péter-Pálkor, fogadjátok szeretettel ezt a nyári képet!


1 megjegyzés:

  1. Hát erről is lecsúszok, pont nyaralni megyünk a hétvégére :( Pedig szívesen megismerkednék veletek!

    VálaszTörlés