2014. július 2., szerda

5. minis találkozó beszámoló

Üdv Mindenkinek!

Gondolom már páran vártátok, hogy milyen volt a vasárnapi babazsúr. Most ezt akár vehetjük szó szerint is, ugyanis a legfiatalabb résztvevő alig 3 hónapos. Éppen az ő fantasztikus anyukáját ünnepeltük mint újsütetű IGMA artisant.

Ez az összejövetel is olyan csodálatosra sikerült, mint az eddigiek, köszönve ezt a házigazdáknak - Bözsének, Ricsinek és a kis csajsziknak -, kis csapatunk kemény magjának - Andának, Meliéknek és Fanniéknak -, és persze a gyönyörű időnek.
Bár úgy terveztem, hogy némi szakmai körképet is tartunk ezúttal, én olyan tompa voltam ezen a hétvégén, hogy még gondolkodnom is nehéz volt. Így jó volt, hogy csak úgy együtt voltunk, és élveztük egymás társaságát (és a málna-szamóca-ribizli-meggy csipegetést Bözséék kertjében. :)).

Tudniillik ez nem akármilyen csapat. Itt olyan emberek kapcsolódtak össze több (száz) km távolságból, akik olyasmit művelnek, amit az emberek 99% nem ért, hogy miért csináljuk. Azt nem tudom, hogy külföldön hogyan viszonyulnak mások az ilyen "csodabogarakhoz", de az tuti, hogy itt Magyarországon hosszas magyarázkodás kell, hogy valami kicsinykét felfogjanak belőle. Sokat küzdöttünk hosszú évek alatt, hogy akár csak a közvetlen környezetünk elfogadja, hogy nem hibbantunk meg, és a világ más tájain is élnek hozzánk hasonló őrültek... sőt vannak, akik igen jól megélnek belőle.
Mára az eredményeink megmutatták, hogy így is lehet sikereket elérni. Immár 3 hivatalosan elismert nemzetközi művész van a magyar csapatban (Orsi, Bözse és Fanni), ami ha azt nézzük világviszonylatban elég jó arány, tekintve, hogy mindösszesen kb. 10-en műveljük ezt a műfajt. Csak így tovább! Tetszik ez a tendencia. És bízom benne, hogy még sokan mások is kedvet kapnak hozzá, mert azt tapasztalom, hogy azért mindenkit lenyűgöz egy tökéletes mini világ látványa és valamiképpen a gyermekkorát juttatja eszébe.

Jöjjön hát néhány fotó:

A hangulat az mindig felülmúlhatatlan...

... vidám csevegés közben nézegetjük a külföldi minis magazinokban megjelent cikkeket Fanniról és Bözséről.

Az ünnepelt (Fanni) éppen jól megérdemelt tortáját szeli-osztja.


Íme a legkisebb ugrifüles. :)
A buli végén úgy egyeztünk meg, hogy leghamarabb szeptemberben tartjuk a következő összejövetelt, de ez még nem fix sem időpont sem hely tekintetében. Addig is készülök itt még hírekkel, újdonságokkal, de ezt majd sorjában...

További csodás nyarat kívánok mindenkinek!

4 megjegyzés: