2012. július 3., kedd

Magyar kézművesség kiállítás megnyitója

A tegnapi napon (2012. július 2.) lett megnyitva a már korábban említett idei Magyar Kézművesség kiállítás a Vajda Hunyad várban, ahová a falusi ház című alkotásom is be lett válogatva. A tárlat július 20.-ig látogatható, hétfő kivételével, minden nap, és nem a nagy központi csarnokban, hanem jobb kéz felől egy kisebb teremben lett berendezve. Sajnos emiatt eléggé zsúfolt is lett, és így nehezebb mindent jól szemügyre venni, de ez nem vesz el az alkotások magas minőségi értékéből.

Abban az örömben volt részem, hogy idén ismét a díjazottak között szerepelt a munkám, továbbá többen még oda is jöttek hozzám, hogy nagyon tetszik, amit csinálok. Halad ez is a maga útján; így egy szélesebb közönség is találkozhat ezzel, a hazánkban még kevéssé ismert és művelt műfajjal.

Az AMKA oldalán meg lehet most már nézni a díjazott munkákat: 

De a legjobb, ha élőben nézi meg az ember, mert a fotó nem adja vissza a teljes élményt. Így hát, mindenkit arra buzdítok, hogy kerekedjen fel, ha teheti, és nézze meg élőben akár többed magával is. És, ha kérhetek még valamit, vigye hírét az eseménynek, mert annak ellenére, hogy milyen időket élünk, töretlenül folyik az alkotás. Ez nem pénz kérdése, csak a kreativitásé és persze az akaraté, a belső vágyé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése